Wolf Photographers és un estudi que neix amb la voluntat de ser diferent en tots els aspectes, no solament a nivell fotogràfic i de disseny, sinó també a nivell ètic i professional.

Som

fotògrafs de bodes, de nadons, d'embarassades, de família, de moda

, etc. , diferents, amb una mirada especial. Les nostres fotos sempre busquen la màxima naturalitat, tant en esdeveniments socials com en estudi.

El nostre estil és mescla de fotoperiodisme i fotografia artística, perfecte per imprimir en Fine Art. Pensem que les millors fotos són les més espontànies, sense moltes interrupcions i posats, la conseqüència lògica de les quals són àlbums avorrits i repetitius, que no reflecteixen la personalitat i estil dels nostres clients.Volem que us relaxeu i gaudiu abans de res, per això ens agrada dedicar temps al fet que ens conegueu i confieu en nosaltres. Sempre que sigui possible, ens agrada fer unes fotos informals abans del gran dia, és una manera de trencar el gel i d'aconseguir millors fotos després.Disparem moltes fotos, perquè sabem que és la manera de captar aquests moments fugaços i irrepetibles, en els quals un petit gest o una mirada especial ho canvien tot. On uns altres mesuren la quantitat final de les seves fotos, per evitar llargues sessions d'ajusts, nosaltres mesurem la qualitat final del reportatge, encara que l'esforç hagi de ser major.

El nostre disseny d'àlbums és propi, no subcontractem el treball a maquetadors externs i tampoc utilitzem plantilles poc variades. El nostre gran domini informàtic ens permet estar sempre un pas per davant en totes les aplicacions de pos processat i de disseny gràfic. Provem constantment noves eines innovadores i us ensenyem diferents estil gràfics, perquè el resultat final s'adapti perfectament al vostre gust i sigui tan espectacular com exclusiu.

També creiem fermament que la qualitat està renyida amb la quantitat, ho hem comprovat durant anys, en fotògrafs que solament es preocupen a vendre tot el que poden, els "fotògrafs fàbrica" que prometen però que després no compleixen. T'ensenyen els seus millors treballs com a punt de partida, però t'envien un fotògraf de cap de setmana que no coneixes, i et maqueten àlbums monòtons per falta de recursos, ganes i temps. Per separat els seus treballs poden semblar acceptables, però quan has vist varis, t'adones de la falta d'originalitat i qualitat. El millor treball, en qualsevol sector (moda, cotxes, art, ...) és sempre artesà i personalitzat.

Malauradament també hem vist com aquests darrers anys, cada vegada s'han improvisat més i més "fotògrafs" pirates que no pagan impostos (autònoms, IVAs, IRPF, etc.). Creuen que ser fotògraf és tenir una bona càmera i una web vistosa on atreure clients incauts, solen vendre a preus molt inferiors als de mercat, provocant una competència deslleial i el tancament d'estudis fotogràfics. Poden semblar atractius, però en cas de problema és la paraula d'un particular contra la d'un altre, no respondran davant cap organismes de consum.

A Wolf Photographers volem ser propers i lluitar per lliurar sempre la millor qualitat i creativitat, amb tota la professionalitat, ètica i legalitat que es mereixen els que ens contracti.

El nostre millor guardó són les recomanacions constants dels nostres clients!

Treballem principalment a les províncies de Girona i Barcelona, encara que ens encanta viatjar i estem oberts a qualsevol proposta de reportatge. Això sí, la nostra atapeïda agenda i el fet que solament acceptem un casament per dia, no ens permet atendre totes les demandes. Si esteu interessats, recomanem reservar data quan abans possible...

Montse Wolf & Frederic Wolf
 

Fotògraf de bodes a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Baleares (Eivissa, Mallorca, Menorca, Formentera, Cabrera)... Som fotògrafs de casaments amb estudi a Sant Pere de Vilamajor (entre Granollers, Mataró i Sant Celoni). Realitzem reportatges de noces creatius i fotografia artística, i ens encanten les "destination weddings", podem fotografiar casaments a tota Espanya i a l'estranger. Si busques un fotògraf de noces professionals i proper, amb estil fotoperiodístic, sense llargs posats, vina a veure'ns: Frederic Wolf i Montse Wolf, fotografs de Barcelona especialitzats en fotografia de bodes moderna i natural! Per descomptat també fem tot tipus de reportatges fotogràfics: d'embarassades, famílies, nens, batejos, comunions, moda, industrials, empreses, etc...