Wolf Photographers és un estudi que neix, fa més de 10 anys, amb la voluntat de ser diferent en tots els aspectes, no solament a nivell fotogràfic i de disseny, sinó també a nivell ètic i professional.

El més important per a nosaltres és que gaudiu en tot moment, per això som amb diferència els fotògrafs més ben valorats de la província de Girona. Estem molt orgullosos de ser els guanyadors, any rere any i des de la seva creació, dels wedding awards de Bodas.net, no hi ha millor premi que la satisfacció i afecte de les nostres parelles.

Som

fotògrafs de bodes

diferents, amb una mirada especial. Les nostres fotos sempre busquen la màxima naturalitat, tant en esdeveniments socials com en estudi.

El nostre estil és mescla de fotoperiodisme i fotografia artística, perfecte per imprimir en Fine Art. Pensem que les millors fotos són les més espontànies, sense moltes interrupcions i posats, per mostrar sempre la personalitat i les emocions dels nostres clients.
Volem que us relaxeu i gaudiu abans de res, per això ens agrada dedicar temps al fet que ens conegueu i confieu en nosaltres.

Disparem moltes fotos, perquè sabem que és la manera de captar aquests moments fugaços i irrepetibles, en els quals un petit gest o una mirada especial ho canvien tot. On uns altres mesuren la quantitat final de les seves fotos, per evitar llargues sessions d'ajusts, nosaltres mesurem la qualitat final del reportatge, encara que l'esforç hagi de ser major.

El nostre disseny d'àlbums és propi, no subcontractem el treball als laboratoris. El nostre gran domini informàtic ens permet estar sempre un pas per davant en totes les aplicacions de pos processat i de disseny gràfic. Provem constantment noves eines innovadores i us ensenyem diferents estil gràfics, perquè el resultat final s'adapti perfectament al vostre gust i sigui tan espectacular com exclusiu.

També creiem fermament que la qualitat està renyida amb la quantitat, ho hem comprovat durant anys, en fotògrafs que solament es preocupen a vendre tot el que poden, els "fotògrafs fàbrica" que prometen però que després no compleixen. T'ensenyen els seus millors treballs com a punt de partida, però t'envien un fotògraf de cap de setmana que no coneixes, i et maqueten àlbums monòtons per falta de recursos, ganes i temps. Per separat els seus treballs poden semblar acceptables, però quan has vist varis, t'adones de la falta d'originalitat i qualitat. El millor treball, en qualsevol sector (moda, cotxes, art, ...) és sempre artesà i personalitzat.


Malauradament també hem vist com aquests darrers anys, cada vegada s'han improvisat més i més "fotògrafs" pirates que no pagan impostos (autònoms, IVAs, IRPF, etc.). Creuen que ser fotògraf és tenir una bona càmera i una web vistosa on atreure clients incauts, solen vendre a preus molt inferiors als de mercat, provocant una competència deslleial i el tancament d'estudis fotogràfics. Poden semblar atractius, però no tenen obligació de tenir assegurança de responsabilitat civil, ni fulls de reclamació, en cas de problema és la paraula d'un particular contra la d'un altre, no respondran davant cap organismes de consum. Distingir els professionals de veritat dels pirates és fàcil a Bodas.net, els que estan donats d'alta tenen a la part superior dels seus perfils un segell que així ho indica.

A Wolf Photographers volem ser propers i lluitar per lliurar sempre la millor qualitat i creativitat, amb tota la professionalitat, ètica i legalitat que es mereixen els que ens contracti.

El nostre millor guardó són les recomanacions constants dels nostres clients!

Treballem principalment a les províncies de Girona i Barcelona, encara que ens encanta viatjar i estem oberts a qualsevol proposta de reportatge. Això sí, la nostra atapeïda agenda i el fet que solament acceptem un casament per dia, no ens permet atendre totes les demandes. Si esteu interessats, recomanem reservar data quan abans possible...

Montse Wolf & Frederic Wolf